Digitalni Marketing


Prisustvo na internetu je u današnje vreme imperativ a kreiranje digitalnog nastupa zadatak kome pristupamo sa posebnom pažnjom.  


  • sseo2.jpg

SEO

Search engine optimization. 
Seo optimizacijom pomažemo Vašem brendu da se baš on nalazi među prvima u pretraživaču ili čak postao prvi. Što je sajt bolje rangiran, više će saobraćaja biti preusmereno sa pretraživača na njega.

  • s2.png

COPYWRITING

Umetnost pisanja i izražavanja.
Dobar tekst treba da sadrži kratke i  privlačne poruke upućene potencijalnim klijentima. Dobro osmišljen sadržaj ima sposobnost da privuče odgovarajuću publiku.

  • ssmm_slika.png

DRUŠTVENE MREŽE

Social media marketing ili skraćeno SMM.
Podrazumeva pisanje različitih članaka, ubacivanje fotografija, video zapisa i sličnog sadržaja. Društvene mreže su danas u velikoj ekspanziji, vidljive i dostupne velikom broju ljudi. Social media marketing pruža prednosti kao što su povećanje posećenosti vašeg veb sajta, povezivanje sa ciljnom grupom, pospešuje prisutnost Vašeg brenda i ubrzava proces kupovine Vašeg proizvoda i/ili usluge.

  • sanaly.jpg

ANALITIKA

Praćenje broja ljudi koji posećuju vaš sajt, komentarišu ili lajkuju objave na društvenim mrežama zapravo predstavlja analitiku za digitalni marketing. 
Uz pomoć analitike možete detaljno upoznati svoju publiku i dobiti odgovore na pitanja kao što su: odakle dolazi, koja su interesovanja, kojeg je starosnog doba, kako se ponaša i slično.

Kontaktirajte nas